2021 Yaz Erkek Aksesuar Modasını Gördünüz mü ?

Bu Yaz Erkek Aksesuar Modasında Neler Var ?

Kadınlar kadar, yeni nesil erkeklerde aksesuarlara oldukça düşkün olduklarını söyleyebiliriz. Çevremizdeki erkekleri şöyle bir gözlemlediğimiz zaman kombinlerini değişik aksesuarlar ile tamamladıklarını görmekteyiz.

Hatırlayacağınız üzere bir zamanlar erkek aksesuarları arasında çelik bileklikler ve gümüş yüzükler oldukça revaçtaydı.

Erkek Aksesuar Trendleri 2021

yeni trend erkek takıları

Peki, 2021 erkek aksesuarları arasında en çok hangi modeller ön planda diyenler için küçük bir liste hazırlamak istedik.

İlk etapta erkek aksesuarı deyince akla hemen kol saatleri gelmekte. Her ne kadar kol saatleri popülerliğini hiçbir zaman kaybetmezse de artık günümüzde saatlerin yanı sıra kolyeler, yüzükler, bileklikler gelmekte. Bu doğrultular ışıltısında erkek modası ne yöne gidiyor diye baktığımızda da karşımıza şöyle bir porte oluşuyor.

Günümüzde erkek aksesuarları herhangi bir sınır tanımadığını söyleyebiliriz. Sürekli bir değişim içinde bulunmakta. Erkeklerin vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alan kol saatleri artık tek başına kullanılmıyor. Kol saatleriyle kombin oluşturan bileklikler oldukça popüler. Parmaklarda stillerini yansıtan değişik yüzükler, boyunlarda ise uzun kolye modellerine oldukça büyük bir ilgi olduğunu söyleyebiliriz.

son moda erkek bileklik modelleri

Bir zamanların çelik bileklikleri, şimdilerde yerlerini doğal taşlardan yapılmış bileklikler bıraktığını görmekteyiz. Tercih edilen diğer bir bileklik türü ise deri bileklikler.

yeni trend erkek yüzükleri

Bu sezonun erkek yüzük modellerine baktığımızda ise kahramanlarda ilham alınarak tasarlanmış yüzükler görmekteyiz.

Bu sezonda bizi biraz şaşırtan aksesuar arasında uzun kolyeler olduğunu söyleyebiliriz.

Özel günlerinde kobinlerini şık bir çift kol düğmeleriyle tamamlamayı da ihmal etmiyorlar.

Kültürümüzün arasında yer alan tesbihler yeni yorumlarıyla erkeklerin parmakların arasındaki yerini korumakta. Yeni yorumlanan tesbihlerde taneleri doğal taşlardan yapılmakta.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?