2021 Triko Elbise Modellerini Görmelisiniz !

Yeni Sezon Triko Elbiseler

Tam da bu mevsim geçişlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz yeni sezon triko elbise modellerini sizler için inceledik. Birçok ünlü bayan giyim markası ( Zara – Mango – ADL – Missoni vb. ) bahar koleksiyonlarında birbirinden şık ve zarif triko elbiselerine yer vermiş. Bizde bu koleksiyon arasından birkaç seçim yaparak, sizler için küçük bir koleksiyon hazırladık. Bakalım, beğenecek misiniz ?

Triko Elbise Modelleri ve Fiyatları

Kemerli Triko Elbise – Zara

zara triko elbise modelleri ve fiyatları 2019

İlk modelimiz Zara ‘dan. Bu bahar pembenin bej rengi ile ahenginin modaya yansıdığını görmekteyiz. Tıpkı bu elbise de olduğu gibi. Bu kemerli triko elbise için bej pembe rengi tercih edilmiş. Hafif bir göğüs dekoltesi için V yaka tercih edilmiş. Kısa kolu fitilli , önü yırtmaçlı. Yaka ile yırtmaç arasında kalan kısımda ise düğüme iliklemeleri ile efil efil bir hava katılmış.

Keten Triko Elbise – Mango

mango keten triko elbise modelleri ve fiyatları

İkinci modelimizde Mango ‘dan . Hem bu mevsimlerde rahatlıkla giyebileceğiniz, hem de yaz aylarında katılacağınız partilerde tercih edebileceğiniz keten triko elbise size çok yakışacak. Elbiseyi yakından incelediğimizde örme kumaş tercih edildiğini görmekteyiz. İnce askılı , kısa, düz bir model olan bu elbiseye kemer aksesuarıyla hareketlilik kazandırılmış.

Mini Triko Elbise – Yargıcı

mini triko elbise yargıcı

Sıradaki elbisemiz Yargıcı‘ nın ürün koleksiyonundan. Kremit renginin hakim olduğu yan taraflarda beyaz şeritlerin yer aldığı dizüstü triko elbiseyi ister sade bir şekilde , ister kemer tercih ederek kullanabilirsiniz.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?