2022 Çalışma Masası Modelleri Ve Fiyatları

An itibarıyla 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Başladı ! Yaşam Trend ekibi olarak, tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar diliyoruz.

Biliyoruz bugünlerde tüm velileri ve öğrencileri, yeni öğretim yılının heyecanı ve alış verişi sarmış. Bizde bu tatlı heyecana hem ortak olmak, hem de alış verişlerine yardımcı olmak adına yeni çalışma masası modelleri ve fiyatlarını inceledik.

Şimdi gelin birlikte, bir taraftan çalışma masası modellerine göz atıp, fiyatlarını öğrenelim. Bir taraftan da verimli bir çalışma ortamı oluşturmak için nelere ihtiyacımız olabileceğine bir göz atalım.

Çilek Black Line Çalışma Masası Fiyatı : 1.650 TL

Evde verimli bir çalışma ortamı oluşturmak, dersler ve sınavları iyi hazırlanmak için ve verilen projeleri rahat bir şekilde hazırlayabilmek için kullanışlı bir çalışma masasına ihtiyacımız olacak.

Vivense Bahar Çalışma Masası Fiyatı : 578 TL

Tabi çalışma masasının yanı sıra rahat hareket etmemize imkan sağlayacak hem tekerlekli hem de yüksekliği ayarlanabilen bir sandalyede de ihtiyacımız olacak.

Weltew Home Cross Çalışma Masası Fiyat: 5.176,00 ₺

Masamızı yeterli şekilde aydınlatacak doğru bir masa lambası da masadaki yerini almalı. Hem kırtasiye ürünlerimizi derli toplu bir arada olmasını sağlayacak , hem de odamızda ekstradan bir depolama alanı sunacak olan sabit yada tekerlekli bir keson da işimize yarayacaktır.

Koçtaş Rabi Beyza Country Çalışma Masası Fiyatı : 1.549 TL

Ders kitapları, yardımcı kitaplar, sınava hazırlık kitap setlerimizi ve okuma kitaplarımızı da düzenli bir şekilde bir arada tutacak olan fonksiyonel kitaplıklara da göz atmayı unutmayalım.

Bellona Menty Çalışma Masası Fiyatı: 3.355,00₺

Haftalık ders programımızın, sınav tarihlerimizin ve bazı önemli notlarının göz önünde olması içinde duvara monte edebileceğimiz panolara da ihtiyacımız olacak.

Tabi çalışma alanımızın fiziksel özelliğini göz önüne alarak ihtiyacınız doğrultusunda bir çalışma masası tercih etmenizde fayda var.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?