2021 Yaz Sezonun En Sıcak Makyaj Trendleri

Makyaj Trendi 2021

Bu yazda makyajda ışıltılar, mekanik dokular ve simli detaylar popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. Bu sezonun favorileri arasında kristal taşlarda ilgiyi üzerine çekiyor.

Hazır yaz sıcaklıkları kapıya kadar gelmişken, yeni makyaj trendlerini neler olduğunu öğrenmek isteyenler burada ise bu konuda hemen birkaç tüyoda bulunalım.

2021 Yazının En Sıcak Makyaj Trendleri

Parlak Ruj Sezonu Başlıyor

yaz makyaj trendleri 2019İlkbahar yaz sezonunda dudakları biraz daha ön plana çıkartacak, bir taraftan dudaklara parlaklık kazandıracak, bir taraftan da ıslak bir görünüme kavuşturacak olan parlak rujlar oldukça revaçta. En çok tercih edilen ruj renkleri arasında bu sezonun rengi seçilen mercan rengi yer alıyor. İddialı ve çekici görülmek isteyenler ise tercihlerini güçlü ve parlak görünüme sahip kırmızı ve tonlarından yana kullanıyorlar. Ruj konusunda küçük bir tüyo verelim. Hem rujunuzun daha güzel görülmesi için hem de dudakları bir tık daha ön plana çıkarmak için rujunuzu sürmeden önce mutlaka dudaklarınıza peeling yapmasını öneririz.

Sahte Çiller

çil makyajı nasıl yapılırBu sezon makyaj trendleri arasında çil makyajı gözler önünde. Öyle ki, cildinde çil bulunmayan birçok ünlü bu makyaj tekniğini kullanarak özellikle burun ve göz altı bölgelerinde yalancı çiller yapıyorlar. Peki bu uygulamayı nasıl yapabiliriz, diye soracak olursanız, hemen onu da sizler ile paylaşalım. Öncelikle her zaman uyguladığınız makyajınızı yapın. İnce bir yarı saydam yüz pudrası ayarlıyoruz. Sonra kahverengi bir eyeliner yardımı ile burun ve yanak kısımlarına küçük dokunuşlar yaparak çiller oluşturuyoruz.

♥ Etkileyici Dudaklar

2019 yaz ruj renkleriSanki böyle duştan, havuzdan veya denizden yeni çıkmışçasına su damlacıkları dudaklara tatlı buseler bırakmışçasına bir his uyandırmak istemez misiniz ? Şöyle bir gözümüzün önünde canlandırdığımızda oldukça çekici ve etkileyici bir görünüm geliyor. Peki, bu görünümü nasıl elde edebiliriz ? Hemen söyleyelim. İlk işlem olarak ağzınızın kenarını bir kapatıcı ile kapatıyoruz. Dudağımızın ortasına ruju uyguluyoruz. Daha doğal bir görünüm elde etmek için sıcak ve şeftali tonlarını tercih edebilirsiniz.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?