2022 En Trend Yaz Saç Kesimi Modelleri Belli Oldu

Bugünlerde imajınızda yenilik yapmayı istiyor ve işe saçlarınızdan başlamayı düşünüyorsanız, yaz sezonun en trend saç kesimlerini mutlaka inceleyin, deriz.

Yaz Sezonunun En Trend Saç Kesimleri

Bugünlerde saçınızı kestirmekle kestirmemek arasındaysanız, bizden size küçük bir öneri, az da olsa saçınızı kestirin. Hem saçınız daha sağlıklı bir şekilde uzar, hem de daha hacimli bir görümüme kavuşur. Hemen son kararınızı vermeden, gelin önce 2022 yazının en trend saç modelleri neymiş, bir göz atalım.

Ara Boy Saç Kesimi

trend saç kesimleri 2022

Saçınızı çok kısa kestirmeye kıyamıyorsanız, omuz hizasından bir tık aşağınızda olacak şekilde ara boy bir saç kesimi yaptırabilirsiniz. Ara boy saç kesimi öyle çok fazla bir bakımda istemiyor. Aynı zamanda saçınızı saatlerce şekillendirmeniz içinde vakit ayırmanıza gerek yok. Saçlarınızın daha havalı bir görünümde olmasını istiyorsanız da doğru ölçülerde katlar yaptırmanız yeterli olacaktır.

70’lerin Katları Geri Döndü

Bugünlerde sosyal medyaya şöyle bir baktığımızda 70’lerden ilham alınan saç modellerin oldukça trend olduğunu görmekteyiz. Shag saç kesimi olarak bilinen bol katlara sahip olan bu model, saçlara ultra bir hacim kazandırıyor. Bu kesime birde iri dalgalar yaptınız mı, oldukça havalı saçlara sahip olursunuz.

Uzun Saçlar İçin Doğal Rapunzel

mine tuğay yeni saç modeli

Uzun saçlardan hoşlananlar burada mı ? Saçlarınıza hem doğallık hem de romantik bir karakter katmaya ne dersiniz ? ”Nasıl” mı? Hemen söyleyelim. Uzun saçlarınızı salaş bir bitiş ile şekillendiren papunzel saç modelini deneyebilirsiniz.

Pratik Aynı Zamanda Popüler Bir Kesim : Lob

Bu yazın en pratik aynı zamanda en trend saç modelleri arasın lob kesimler ilk sıralarda yer almakta. Omuz hizasında kestireceğiniz saçlarınıza haraketlilik kazandırmak için vereceğiniz katlar ile saçlarınızı ferah bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Kısa Saçlardan Hoşlananlar İçin : Mini Bob

sera kutlubey saç modeli

Kısa saç modellerini tercih edenlerin yeni gözdesi mini bob. Hem modern hem de retro bir görünüm istiyorsanız, saçlarınızı tam kulak hizasında bitecek şekilde küt kestirin. Hacimli bir fönde çektiniz mi, işlem tamamdır.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?