2021 Sonbahar-2022 Kış Sezonunun Favori Trendleri

2021-2022 Sonbahar Kış Trendi

2021 – 2022 sonbahar kış modasına baktığımızda daha önceden aşina olduğumuz birçok trendin farklı versiyonlarına tanıklık etmekteyiz. Sonbahar – kış sezonu için alış verişine çıkmadan önce bu sezonun trendlerine göz atmanızı tavsiye ederiz.

Yeni sezonda kıyafet dolabınızda hangi parçalara yer vermeliyim, diye düşünüyor, ve yeni sezon trendlerini de yakından takip ediyorsanız, rehber niteliğinde olacak olan bu konumuza bir göz atın, deriz.

2021 – 2022 Sonbahar – Kış Modası

Sezonun Rengi : Leylak

Yeni sezonda bol bol mor rengi ve tonlarını özellikle de leylak rengini göreceğiz. Modayı yakından takip edenler hatırlayacaklardır, geçenlerde Gossip Girl ‘ün yıldızlarından olan Monet de Haan, 80’lileri anımsatan Christopher John Rogers tasarımı olan lila takımı ile görülmüştü. İşte o an mor yeni sezona bir kez daha göz kırptı. 😉

Deride Değişim Zamanı !

Deriler yeni sezonda 80’lilere biker ceketlerine farklı bir yorum katıyor. Kendini sil baştan yaratarak farklı tasarımlar ile yeni sezona damgasını vurmasını hazırlanıyor.

2021 2022 sonbahar kış renkleri

Sıcacık Örgüler ve Trikolar

Kıyafet dolabınızda sımsıcak örgü trikolara yer açmayı unutmayın. Her sezon olduğu gibi bu sezonda birçok tasarımcı yeni sezon koleksiyonunda örgü ve trikolara yer vermiş. Özellikle Max Mara ‘nın yeni sezon kazaklarında ve Chanel elbiselerinde bu modeller rastlamaktayız.

Bu Çizgiler Başka Çizgiler

Yeni sezon koleksiyonlarına göz attığımızda çizgili desenlerin ön plana çıktığı görmekteyiz. Tabi, alışılmışın bir tık dışına çıktığının altını çizmekte fayda var. Bu sezon farklı kumaşlar, farklı geometrik çizgiler ile buluşarak çizgiye farklı bir yorum katıyorlar.

Hareketli Pililer

20’li yıllardan bu yana kendine özgü çizgisini koruyan pilili etek ve elbiseler bu sezonda favoriniz olmaya aday. İster iş hayatınızda olsun, ister günlük hayatınızda olsun, zarif ve sade bir şekilde stilinizi yansıtmak isterseniz hareketli pililere bir şans verin, deriz.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?