2022 Modasında Son Trendler ” Beachcore Trendi ”

2022 İlkbahar – yaz modası gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bu yılın trendi olan ” Beachcore ” sizler için mercek altına aldık. Biz hazırız, sizde hazırsanız, moda günlüğümüz başlıyor. 😊

Şöyle içimizi açacak, baharın geldiğini ve yazın sıcaklığını doyasıya hissedeceğimiz günler kapıda. Enerjimizi yükseltecek renklerde , efil efil, uçuş uçuş elbiseler vitrindeki yerlerini almaya başladı. Vitrimlerde bize göz kırpmaya başlayan bu sezonun modasında en çok gözümüze çarpan beachcore trendini sizler için araştırdık.

2022 yaz moda trendleri

Şöyle bir yeni trende göz attığımızda birçok tasarımcının koleksiyonlarında yaz temasına uygun birçok ayrıntıya yer verdiklerini görmekteyiz. Yaz koleksiyonlarında ençok göze çarpan ayrıntılar arasında şunları sıralayabiliriz. Beyaz ve bej tonları başta olmak üzere hasır gibi metaryellere yer verdiklerini görmekteyiz. Ayrıca bu yılın modası olan beachcore hitaben deniz kabukları figürlerine de yer verdiklerini görmekteyiz.

Minimalist ve doğal görünümlerin baz alarak oluşturulan bu yeni koleksiyonu, günlük hayata yansıtan birçok parçaya rastlamaktayız. Sizlerde bu yeni trendi günlük kombinize yansıtmak isterseniz, şu parçalara göz atmanızı öneririz. Tropikal desenlerin yansıtıldığı parçalar, pareo görünümlü etek modelleri, kroşe örgü büstiyer, hasır çantalar.

Moda görselleri ile sizleri başbaşa bırakıyoruz. 😉

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?