2022 Pronovias Gelinlik Modellerini Görmelisiniz

Hayalinizdeki gelinliği Pronovias ile gerçeğe dönüştürmeye hazır mısınız ? Gelin birlikte Pronovias 2022 gelinlik koleksiyonu birlikte keşfedelim.

Lüks Gelinlik Markası Pronovias

Modayı yakından takip eden siz sevgili gelin adayları için göz alıcı gelinlikler tasarlayan Pronovias gelinlik markası, büyük bir zevk ile hayallerinizi gerçeğe çeviriyor. Yakın bir zamanda dünya evine girmeye hazırlanan gelin adaylarımız için bu sezonun gelinlik trendlerine göz attık. Biliyorum, şuan için sabırsızlıkla gelinlik modellerini görmek istiyorsunuz. 🙂 Sizleri daha fazla bekletmeden hemen modellere geçiyoruz.

Yeni Sezon Pronovias Gelinlik Koleksiyonu

Pronovias Straplez Gelinlik Modelleri

yeni sezon straplez gelinlik modelleri pronovias

Kabarık gelinlik düşünenler için oldukça iddialı bir gelinlik modeli ile başlayalım. Bu model tam stiliniz yansıtacak şahane bir model. Hemen gelinlik modelin detaylarını sizler ile paylaşalım. Tam bir balo tarzı ambiyansında tasarlanmış bir gelinlik. Sırt dekolteli, işlemeli tül kumaştan yapılmış, straplez, balo elbisesi tarzında gelinlik.

V Yaka Evaze Gelinlik

v yaka gelinlik modelleri 2022 pronovias

Düğünüzü açık alanda yada plaj düğünü yapmayı düşünüyorsanız bohem tarzı bir gelinlik düşünebilirsiniz. Günümüzün trendine uygun genç stiline hitap eden zarif bir bohem gelinlik. Hemen model hakkında gelen bir bilgi paylaşalım. Gelinlikte yumuşak bir şifon ve dokulu makrame kumaş tercih edilmiş. Gelinliğin üst kısmı vücudunuzu sararıyor. V şeklinde derin göğüs ve sırt dekoltesine sahip olan bu modelde omuz ve kol kısmında sensual bir şekilde açıkta bırakılmış.

V Yaka A kesim Gelinlik – Ayla

a kesim gelinlik modelleri pronovias

Gelinlik seçiminde tercihinizi klasik çizgiden yana mı yapmayı düşünüyorsunuz ? O zaman size klasik çizgiye modern bir dokunuş yapan V yaka A kesim bir gelinlik modeli önerebiliriz. Pürüzsüz mikado kumaşlı, zarif düşük kollu ve beli korse detaylı kabarık gelinlik. Eteğin arka kısmındaki paneller katedral kuyruk ile birleşiyor.

Pronovias gelinlik modelleri görmek için BURAYI tıklayabilirsiniz.

Gelinliğinizi seçmeden önce bu konumuzda göz atmanızı öneririz. ” Gelinlik Seçiminde Dikkat Etmeniz Gerekenler

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?