2023 Yılbaşı Gecesi için Kıyafet Önerileri

Acaba yılbaşı gecesinde ne giysem ? Nasıl bir yılbaşı kombini oluşturabilirim ? İşte yılbaşı gecesi için kıyafet önerileri.

Birçok kişi için önemli ve özel gecelerden biri yılbaşıdır. Bugünlerde birçok kişi acaba 2023 yılbaşı gecesi için nasıl giyinmeliyim, diye çoktan düşünmeye başladılar bile.

31 Aralık kutlamaları yaklaşıyor ve nerede olursanız olun yılbaşı gecesi için kesinlikle doğru kıyafete ihtiyacınız var! Yeni yılı beklemek için doğru görünümü seçmek kolay değildir ve çoğu şey ne yapacağınıza ve partinin nerede olacağına da bağlıdır. Ancak kesin olan bir şey var ki, hazırlıksız yakalanmazsınız hemen makyaj ve kıyafet ve saç stilini düşünmeye başlayın.

2023 Yılbaşı Gecesi İçin En Uygun Renkler Hangileri ?

Biliyorsunuz Pantone 2023 yılı için Viva Magenta rengi seçti. Bu rengi, yılbaşı gecesine yansıtmaya ne dersiniz ? Eflatun aynı zamanda kırmızının bir tonudur ve herkesin bildiği gibi bu gece için vazgeçilmez bir renktir.  ister bir aksesuar veya tüm kıyafet olsun, kırmızı yılbaşı gecesinin olmazsa olmazıdır !

Bu akşam için çok popüler olan diğer renkler , özellikle tercihini parıltıdan ve ışıltıdan yana kullanmak isteyenler için, gümüş ve gold önerebilirsiniz.

Yılbaşı Kıyafeti Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz ?

Yılbaşı kıyafet seçiminde dikkat etmemiz gereken birçok kriter mevcut. Bunlardan ilki, yılbaşı gecesini nerede, kim yada kimlerle geçireceğimizdir. Kıyafet seçiminde mekan oldukça önemlidir, diyebiliriz. Mesela  bir ev partisi için daha rahat ve konforlu bir kıyafet tercih edebilirken, bir restoranda veya diskoda kutlama yapıyorsanız, kulübün kıyafet yönetmeliğini öğrenmeniz gerekecektir.

Kıyafet tercihinizi daha da netleştirmek adına, size Milano’daki en iyi moda etkinliklerinden birkaç tüyo verebiliriz. 😉

Oleg Cassini

✔ Yılbaşı gecesinde cüretkar olabilirsiniz ve bu nedenle payetli elbiselere , özellikle de altın veya gümüş ise yeşil ışık yakabilirsiniz. Gerçek bir diva görünümü için onları yüksek bot tercih edebilirsiniz.

✔ Payetli elbise bir tık fazla geldiyse ama yine de ışıldamak istiyorsanız, dilerseniz tercihinizi metalik iplikli gömlekler ve kazaklardan yana yapabilirsiniz. Geniş pantolonlar veya uzun etekler ve bir çift sandaletle harika giderler.

ZARA

✔ Sezonun trendi saten ! Zara da olduğu gibi birçok kadın giyim markası yeni koleksiyonlarında midi eteklerde , pantolon ve tulumlarda da görüyoruz. Rahat ve parlak, herhangi bir görünümü anında zarif hale getirir.

ADL

✔ Canınız elbise giymek istemiyor ama yine de şık bir yılbaşı kıyafeti istiyorsanız tulum tam size göre . Güçlü ve zarif bir görünüm için kadife, saten veya smokin kesimli modellere göz atabilirsiniz.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?