2021 Yaz Güneş Gözlük Trendleri Nelerdir ?

Bu Yazın Güneş Gözlük Trendleri

Yaz aksesuarları arasında büyük bir etkisi olan yeni trend güneş gözlük modellerini sizler için inceledik.

Yaz kombinlerimizde büyük bir etkisi olan güneş gözlükleri stilimize şahane bir şekilde tamamlarken aynı zamanda hayata bakış açımızı da değiştirdiğini söyleyebiliriz. Şimdi gelin, hem stilimizi tamamlayacak, hem de bakış açımıza farklı yorum katacak olan yeni sezon gözlük modellerine bir göz atalım.

Yaz Güneş Gözlük Trendleri 2021

Her Ortama Uyar

Bu yaz sezonun en gözde gözlük modelleri arasında dikdörtgen forma sahip güneş gözlükleri yer almakta. İster sahilde yürüyüş yapın, ister açık hava davetine katılın, gittiğiniz her mekanda kıyafetiniz ile muhteşem bir ahenk oluşturmanıza eşlik edecektir.

Retro Takılmayı Sevenler İçin

Retro tarzı giyinmeyi seviyorsanız, bu modeller tam sizlik ! Tamamen transparan bir görünüme sahip renkli camlardan oluşan büyük çerçeveli retro yönü ağır basan gözlük modellerini inceleyebilirsiniz.

Keskin Hatlar

Güneş gözlükleri arasından seçim yaparken elinizi kesecekmiş gibi bir görünüm var ise bilin ki o model, bu yazın trend modelleri arasında yer almakta. Sezonun trend modelleri arasında geometrik şekilleri olan keskin hatlara sahip dizaynlar yer almakta. Cool ve gizemli bir görünüm elde etmek için köşeli ve hatları belirgin modelleri tercih edebilirsiniz.

Tarzı İle Fark Yaratmayı Sevenler İçin

sıradışı güneş gözlük tasarımları

Tarzı ile fark yaratıp, dikkat çekmeyi sevenler için eksantrik güneş gözlükleri. Harry Styles ‘in ” Watermelon Sugar ” klibinde kullandığı eksantrik çerçeveli gözlükler popülerliği artmaya başladı. Kristal işlemeler, kalp şekilleri ve metalik aksanlar ile tasarlanmış güneş gözlüklerin bambaşka bir havası var.

Üst Çerçevesi Abartılı Gözlükler

lanvin kadın güneş gözlüğü modelleri

Büyük modellerden ve abartıdan hoşlanıyorsanız, bu sezon gözdeleri arasında yer alan abartılı üst çerçeveli modeller bakabilirsiniz. Lanvin’de çıkış yakalayan bu dizayn, camların üstündeki alın bandını anımsatan şeritle ön plana çıkmakta. Üst çerçeveli güneş gözlükleri ile ön plana çıkan diğer markalar arasında ise Helmut Lang ve Off – White gösterebiliriz.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?