2022 Banyolarında Beyaz ve Mermerin Hakimiyeti

Banyolarda yepyeni bir dönem başlıyor. Beyazın saflığı mermerin hakimiyeti ile birleşiyor. Bu ışıltılı zenginliği banyonuzda yansıtmaya ne dersiniz ?

Şuan bu satırları okuduğunuza göre yakın bir zaman diliminde banyonuzu yenilemeyi düşünüyorsunuzdur. O zaman sizlere gönül rahatlığıyla doğru zamanda doğru yerde olduğunuzu söylebiliriz. Birazdan , İngiliz https://www.showerstoyou.co.uk/ platformun Pinterest ‘te yapmış olduğu araştırmalar sonucu elde edilen verilere göre, 2022 banyo dekorasyon trendlerini sizleri ile paylaşacağız.

Banyolarda Son Trend Mermer ve Beyaz

Şimdilerde banyo dekorasyonunda küçük ya da büyük çapta bir yenilik yapmayı düşünenler , öncelik sosyal medyada küçük çapta bir araştırma yapıyorlar. En çok göz atılan platformların arasında da biraz önce bahsettiğimiz https://www.showerstoyou.co.uk/ sitesi gelmek. Sosyal medya da ( Pinterest ) yapılan araştırmalar sonucu bu yıl beyazın saflığı mermerin zengin desenlerine yansıyor. Sizlerde evinizin banyosunu yenileyip, uzun süre büyük bir zevk ile kullanmayı düşünüyorsanız, bu dekorasyon örneklerine mutlaka göz atmanızı öneririz.

banyo dekorasyonu 2022

Yazımızın bir bölümünden itibaren görseller eşliğinde soru cevap şekilde devam edelim.

Bütçenizi çok fazla zorlamadan sadece küçük bir dokunuş yaparak, banyonuzun atmsoferini mi değiştirmeyi düşünüyorsunuz ?

yeni sezon banyo modelleri

Yukarıdaki görseldeki gibi küçük bir uygulama yaparak mekanın atmosferini değiştirebilirsiniz. Görselde görüldüğü üzere aynanın arka planında suya dayanıklı duvar kağıdı tercih edilmiş. Duvara kağıda biraz hareketlik katmak içinde sevimli tablolar yerleştirilmiş.

Banyo alanında 2 renk kullanmayı düşünenler için küçük bir öneri.

yeni model banyolar

Biliyorsunuz, bu sezon beyaz ve mermer ikilisi birlikte. Yine bildiğiniz gibi beyaza en çok yakışan renk ise siyah. Dilerseniz sizde, zemin yada duvar dekorasyonunda siyah mermeri tercih edebilirsiniz. Aralarında da biraz beyaz yansıttınız mı, şahane bir dekorasyonu oluşturmuş, olursunuz.

Sizlere ilham vermesi adına şuraya küçük bir galeri bırakıyoruz.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?